Ook een eigen crowdfundingpagina voor jouw vereniging?

Natuurlijk wil iedere vereniging kampioen worden, maar de lat hoeft niet zo hoog te liggen om het sporten aangenamer te maken.
Is het tijd voor nieuwe wedstrijdshirts, nieuw kantinemeubilair of een nieuwe dug-out? Of willen jullie geld bijeenbrengen voor een trainingskamp of nieuwe trainingspakken?

Doelen bereiken!
Op deze pagina kunnen spelers en verenigingen hun doelen aanmaken. Vervolgens gaat de hele club aan de slag om deze doelen te bereiken. Door evenementen te organiseren. Door te collecteren. En bijvoorbeeld door social media als Facebook en Twitter in te zetten. Via de eigen online crowdfunding omgeving kan de voortgang live worden bijgehouden en is het volledig helder hoeveel er is ingezameld en waaraan het geld wordt besteed. Is het doel bereikt? Dan komt de droom van de club natuurlijk uit.

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.